Vi på specialvirke


Bengt Bjurbäck, Specialvirke AB. © Sven Persson / swelo.seBengt Bjurbäck

Företagets grundare och nestor! Bengt har en omätbar erfarenhet av virke av alla de slag och kan förutsättningarna för både skogen och industrin, hans kompetens har skapat stora möjligheter för både leverantörer och kunder i skogsnäringen.

Bengts hängivna arbete med att utveckla tåglogistik för virke har varit avgörande och pådrivande för hur virkeslogistiken ser ut idag.

mobil: 070-527 45 90

e-post: bengt@specialvirke.se


Janne Strid, Specialvirke AB. © Sven Persson / swelo.seJanne Stridh

Ännu en man med ovärderlig kompetens beträffande både virke och logistik.

Janne är vår logistikchef, han ser till att tågen går som de ska och att leverantörer och kunder servas på bästa möjliga sätt. Hans kontaktnät med leverantörer, lastare, tågoperatörer, lossare och kunder är kugghjulen i vår verksamhet, det vill till att inte kedjan hoppar av!

mobil: 070-255 24 44

e-post: janne@specialvirke.seLars Lundh, Specialvirke AB. © Sven Persson / swelo.seLasse Lundh

Mycket få har den breda erfarenhet och kompetens som Lars Lundh.

Lasse har arbetat med virkesadministration, virkesinköp, han har varit råvaruansvarig, jobbat med energisidan och med logistik, han har dessutom varit skoglig rådgivare. Det är inte så mycket mer man kan göra i branschen och den kompetensen är inte bara värd mycket för Specialvirke utan givetvis även för våra kunder och leverantörer.

mobil: 070-537 45 50

e-post: lars@specialvirke.se


© Sven Persson / swelo.seLars Nilsson

 

mobil: 076-798 49 00

e-post: lars.nilsson@specialvirke.se


Anders Carlsson, Specialvirke AB. © Sven Persson / swelo.seAnders Carlsson

Från början ”grön” skogsman med intresse för de stora mönstren och sammanhangen, komplexiteten och enkelheten i vår ”riktiga natur”.

Skogsarbetare som blev avverkningsledare, utbildnings-/utvecklingsgubbe, distriktschef, virkesköpare och skoglig rådgivare som blev ägare till Specialvirke AB.

- Jag är tacksam över att få möjlighet att samarbeta med duktigt folk och ständigt träffa gamla och nya partners att diskutera skog, virke och logistik med.

mobil: 070-537 45 90

e-post: anders@specialvirke.se

Copyright © Specialvirke AB 2018